2°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv

SVE IDE U ROK SLUŽBE: Zbog čega parovi izbegavaju VOĐENJE LJUBAVI

Mnogi vremenom počnu da gube interesovanje

PROČITAJTE JOŠ:  NAŠA POPULARNA STOPERKA SAMO ZA HAPPY BSC: "Nije lako biti stoperka" (INTERVJU/VIDEO)

Često se dešava da parovi, u dugim vezama, počnu da gube interesovanje jedno za drugo.

Sve to, naravno, utiče na celokupan njihov odnos.

A neretko bude i okidač za raskid. 

Zahvaljujući onima koji su imali hrabrosti da se izjasne šta je problem u njihovom seksualnom životu, sada imamo listu najčešćih razloga zašto parovi prestanu da imaju seks.

PROČITAJTE JOŠ:  Slavni glumac Džoni Dep stigao u Beograd!

Plašite se šta ćete čuti od partnera
Mnogi se plaše odgovora na pitanje zašto im je seksualni život u krizi, ali i saznanja da svom partneru možda više nisu privlačni. Neki od njih sumnjaju da njihov partner ima bogat seksualni život van njihove veze. Tu je naravno prisutan strah od napuštanja. Kada sve to uzmemo u obzir, vrlo je jasno zašto je nekome teško da postavi pitanja i dobije konkretne odgovore.

Postali ste kao poslovni partneri
Veza je možda postala više kao posao u kojem par zajedno radi na održavanju životnog stila koji im je potreban ili koji žele. Romantika i seksualnost su u takvom braku davna prošlost. O novcu se razgovara, ali o seksu ne.

Premor
Svi znamo da ovo utiče na želju za seksom. Ako uz posao još pazite i na decu ili na starije roditelje, seks verovatno zauzima vrlo nisko mesto na lestvici prioriteta. Teško je i razmišljati o tome, a još teže imati ga ako parovi nemaju preostale energije u sebi.

Ne osećate se dobro po pitanju svog izgleda
Tokom godina, velika je verovatnoća da vam se i telo promenilo. Možda je do promene došlo nakon porođaja, godina, nedostatka fizičke aktivnosti, nezdravog režima ishrane ili piva-dva nakon posla. Šta god da je razlog, ako nemate dovoljno samopouzdanja biće vam teško da se skinete pred nekim i ogolite sve mane.

Osećaj nelagode
To se može odnositi na bilo koga, ali ovo je najčešće problem kod žena u menopauzi koje su zabrinute zbog suvoće i bola tokom odnosa. Mnoge žene je nažalost sramota i oklevaju da o tome razgovaraju sa svojim ginekolozima, a kamoli sa svojim partnerima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad