8°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: Happy BSC

PITATE SE ŽAŠTO VAM SE MOMAK NE JAVLJA? Ovo su 4 razloga!

Golden Rose ad

ZAŠTO SE MOMCI NE JAVLJAJU?

Šta može biti razlog ovakvom ponašanju? Moguće da vas je vaša izabranica za to veče umilnim glasićem upitala da li ćete joj poželeti lepe snove jednom porukom, sa sve pogledom ranjene srne, te je vama bilo žao da kažete kako vas iskreno baš briga i gde će ona spavati večeras (osim ako neće kod vas), a ne da li će imati neke grozomorne snove. Niti ćete joj reći da dok ona dođe do REM faze sna, vi se nećete ni sećati kako se ona zove.

PROČITAJTE JOŠ:PROBLEMI U BRAKU: Ukoliko se bavite nekim od ovih profesija, velike su šanse da ćete se RAZVESTI

AKO ŽELI VEZU, POTRUDIĆE SE

Ako nije voljan da se potrudi i investira vreme u vezu, to je jasan znak da mu nije stalo do vas. Stanite na trenutak i zapitajte se da li vam je potreban takav muškarac kome niste prioritet u životu. Ako ste ssamo vi ta koja se trudite i najviše ulažete vremena i truda u vašu vezu, a on nije spreman da se nađete na pola puta, takva “veza” će vas umoriti i učiniće da se osećate nezadovoljno. Upamtite, kada je muškarac zainteresovan, on će učiniti sve što je potrebno da ta veza opstane.

PROČITAJTE JOŠ:VE JE PREKO PORUKA: EVO šta to znači za vaš odnos

IPAK, ZNAJTE DA MUŠKARCI NE ZNAJU NAJBOLJE DA IZRAZE SVOJA OSEĆANJA

Ako ne odgovara često na poruke ili se ne javlja danima, on vam na taj način, indirektno stavlja neke stvari do znanja, za koje vam ne treba tumač. Naravno, najbolje bi bilo kada bi on pokazao poštovanje prema vama i bio iskren šta želi. Zbog toga, mnogi muškarci rade ono najbolje što znaju - izbegavaju problem, u nadi da će se to nekako rešiti, samo od sebe.

DOPISIVANJE ZA NJEGA ZNAČI DEFINICIJA VEZE

Kada muškarac odgovara na poruku odmah, to znači da je zainteresovan. Kada muškarac odgovara u poslednji čas, to znači, u većini slučajeva da ga interesuje isključivo veza bez obaveza tj, seks šema odnosno kombinacija. Ako mu šaljete poruke, jednu za drugom a vidite da su poruke pročitane i on i dalje ne odgovara - to je jasan znak da ne želi da ima nešto više sa vama.

AKO NE “TRČI” ZA VAMA, NEMOJTE NI VI ZA NJIM

Ukoliko mu je stalo do vas, on će odgovoriti na poruke koju mu vi šaljete. Ukoliko nije, neće odgovarati i nemojte se truditi da promenite njegovo mišljenje. Potrebno je da imate samopouzdanje ali i iskustva da shvatite da ako on ne vidi šta i koga gubi, da je to - isključivo njegov problem i njegov gubitak. Pustite takvog muškarca i posvetite se onom muškarcu koji će biti srećan što vas ima u životu. Ne možete se boriti za muškarca koji se ne bori za vas.

I na kraju, prihvatite ovu poruku, ukoliko se ne javlja danima i ako ne odgovara na poruke - on jednostavno, nije zainteresovan...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad