1°C

Beograd

Photo: Pixabay/lounisproduction

Izvor: Objektiv

1.300 MUŠKARACA PRIZNALO: Kakve žene BIRAJU za varanje, i s kim bi PRVO prevarili partnerku!

Muškarci su objasnili kako biraju ljubavnice

PROČITAJTE JOŠ:Oglasila se ćerka Miše Kovača i otkrila u kakvom je stanju pevač

Tema preljube je uvek aktuelna, a pitanje od milion dolara je zašto ljudi varaju svoje partnere. I svako ima svoj odgovor na to pitanje – od čistog seksa do emotivnog nezadovoljstva.

Takođe, veoma je zanimljivo pogledati i kako, na primer, muškarci biraju žene s kojom će prevariti svoju partnerku. 

Istraživanje u kojem je učestvovalo 1.300 muškaraca koji su bar jednom bili neverni, je imalo veoma interesantne rezultate.

Pre svega, jači pol traži ljubavnice metodično i sa mnogo priprema, i ovde se ne radi o prostom susretu sa nepoznatom ženom u baru.

PROČITAJTE JOŠ:Devojka Milana Marića OSTAVILA PORODICU zbog njega!

Takođe, muškarci unapred biraju metu, i to sa razlogom, a iako se ljubavnice uvek predstavljaju kao misterizne i tajanstvene, realnost je sasvim drugačija – i ako vas je suprug prevario, vrlo verovatno je to uradio s nekim koga znate!

Naime, 27 anketiranih je priznalo da im je prvi izbor za prevaru koleginica sa posla, ili čak drugarica.

Sa druge strane, 23 odsto ispitanika je reklo da bi bili sasvim zadovoljni aferom za jednu noć, sa nepoznatom damom koju su upoznali u kafiću ili restoranu.

Kao motive za preljubu, muškarci navode nezadovoljstvo seksualnim životom, kao i želju da svoj brak učine “srećnijim”.

Drugo istraživanje, u kojem su učestvovale pripadnice lepšeg pola je pokazalo da je čak 39 žena priznalo da je varalo svoje partnere, a više od 54 odsto dama koje su imale afere “sa strane” je objasnilo da su počele da varaju muževe posle rođenja dece.

Kao i muškarci, i žene priznaju da im je osnovni motiv seks, odnosno nezadovoljstvo “akcijom” u braku.

Takođe, damama je najvažniji fizički izgled ljubavnika, a samo 5 odsto je reklo da im je bitno koliko je njihov tajni partner obrazovan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad