2°C

Beograd

Photo: Pixabay/RyanMcGuire

Izvor: Objektiv

RAZMISLITE: Povratak bivšem nikada nije dobra ideja, osim u OVOM SLUČAJU

Ukoliko obe strane porade na sebi i svojim osećanjima, uz iskrenu želju za pomirenjem, ono može da uspe

PROČITAJTE JOŠ:"ONA JE DETE, NIŠTA NE ZNA": Darko Lazić s ljubavnicom ismevao Marinu, prepiska se pojavila u javnosti!

Raskidi su nekada, nažalost, neminovni.

Da, uvek su bolni, ali umeju da budu i jedino rešenje.

Pogotovo ako jedan, ili oba partnera nisu zadovoljna kvalitetom veze.

To, međutim, ne mora da znači i da su emocije nestale, a kada je to slučaj, često preispitujemo svoju odluku.

PROČITAJTE JOŠ:POSTAJE OTAC?! Oglasio se Petar Grašo i otkrio da li je to tačno, a ovo je njegova bivša uradila nakon svega!

Šta kažu stručnjaci
Ukoliko razmatrate pomirenje sa bivšim partnerom, važno je da sagledate šta je dovelo do raskida, jer nešto sigurno nije funkcionisalo kako treba. Romantizovanje ideje o još jednoj šansi i kako bi to moglo da bude pravo ovaj put nije baš na mestu. Nikome nije u interesu da ponavlja iste greške, a problemi koji su postojali, nekada neće tek tako nestati, čak i ako se nadamo najboljem. Činjenica je da je nekad bolje voleti i izgubiti, nego sve prolaziti iznova.

Da ili ne?
Britanci koriste izreku: “Better the devil you know” (bolje đavo kojeg poznajete), koja šalje poruku da je nekada lakše ostati u odnosu koji nam ne prija, ali je poznat, nego rizikovati, ili se upuštati u nepoznato. Postoje osobe koje se ovoga pridržavaju, verujući da je tako jednostavnije.

Stručnjaci smatraju da se iza pomirenja često krije manjak šansi za upoznavanje novog partnera, ali i usamljenost i dosada.

Činjenica je da ništa od toga ne obezbeđuje osnovu za dugotrajnu vezu. Stoga, ako primetite ovakvo ponašanje kod bivšeg momka ili devojke, ne upuštajte se u novu fazu, jer će uslediti još jedno razočaranje. Sa druge strane, ako obe strane porade na sebi i svojim osećanjima, uz iskrenu želju za pomirenjem, ono može da uspe.

Da li može da uspe?
Pravila nema, uspešnost pomirenja varira od para do para i spremnosti da se razreše prethodni izazovi sa partnerom ili pojedinačno. Period uzavrelih strasti nakon nekog vremena splasne, pa je dobro biti spreman za ono što sledi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad