-2°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: HappyBSC

U EMISIJI "SAVETNIK"(13.00) NA TV HAPPY: Kako nastaju problemi sa govorom? Kada je pravo vreme da odvedete dete logopedu?

Svakog dana je sve više dece sa raznim odstupanjima u govoru i jeziku. Kad roditelji to primete, najčešće ne znaju kome da se obrate i ne znaju kad je pravo vreme da se potraži pomoć. Tada roditelji, u većini slučajeva, čuju „dobronamerne savete” rodbine koja navodi kao primer znane i neznane rođake koji su takođe imali probleme u ranom detinjstvu ali su ih kasnije spontano prevazišli. Ti „saveti” najčešće uljuljkaju roditelje, tako da do prvog kontakta sa logopedom dolazi veoma kasno (tek pred polazak u školu u vidu obaveznog testiranja). Nažalost, izgubljeno je dragoceno vreme.

PROČITAJTE JOŠ: NASTAVAK ŠOKANTNOG INTERVJUA EKSKLUZIVNO ZA TV HAPPY: Milan Popović o životu sa Severinom! UCENJIVALA JE VEŠTAKA MAFIJAŠKIM METODAMA

Emisija "Savetnik" na TV HAPPY kod Jovana Romanića rešiće vam ovu dilemu. Gost je logoped Nada Dobrota Davidović.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Misica je uradila nešto skandalozno, mora da snosi posledice!

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad