0°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Alo

Produžite svežinu vaše garderobe pomoću ovog trika

Golden Rose ad

Jedna žena na Facebooku, pokazala je trik koji će ženama potpuno olakšati život. Svedoci smo da miris omekšivača, koliko god da ga stavite tokom pranja, veoma brzo ispari. Ova žena pokazala je na koji način možete sačuvati miris na odeći nakon pranja, a ono što vam je potrebno jesu sunđeri. Potreban vam je sunđer za sudove i omekšivač za veš.

PROČITAJTE JOŠ:FANTASTIČAN TRIK: Kako najlakše očistiti blender!

Ona je uzela tri paketa sunđera za pranje posuđa i omekšivač za veš. Potom je iseckala sunđere na pola i jednu polovinu ubacila u plastičnu posudu koju je do pola napunila omekšivačem.

Nakon toga u posudu je dodala ostatak sunđera i dovrha napunila posudu omekšivačem. Veš je stavila u mašinu za sušenje, a u bubanj je stavila dve natopljene polovine sunđera i uključila željeni program.

- Najbolja stvar je što možete da ih koristite nekoliko puta, a miris nikako ne nestaje. Samo se pobrinite da ih dobro iscedite pre nego što ih ubacite u sušilicu - napomenula je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad